среда, 27. јул 2011.

НАПАДИ СЕ НАСТАВИЛИ

ПОСЛЕ НАПАДА НА ДЕЧАКА ШИПТАРСКИ ЕКСТРЕМИСТИ НАСТАВИЛИ СУ СА НАПАДИМА НА СРБЕ...
Непознате особе претукле су данас Радишу Миленковића из села Сушиће у општини Штрпце док је у шуми сакупљао лековито биље. Нападачи су били наоружани.

Према речима Миленковића, три непознате особе су га пресреле док се враћао кући а један од њих га је ударио кундаком по глави. “Један ми је затим пришао позади и поново сам осетио ударац”, казао је Миленковић за ТВ Херц.
Дежурни лекар у Дому здравља у Штрпцу Мирјана Милосављевић каже да је стање пацијента стабилно, али да има повреду главе. “Пацијент има отворену рану на глави. Његово лице и руке су били у крви, али је установљено да се ради само о повреди главе и рани од 5 до 6 цм. Пацијент је био узнемирен, али смо ми урадили све што је требало”, казала је докторка.

У полицијској станици у Штрпцу кажу да су упознати са случајем али да још увек немају све детаље. “Ово лице је нападнуто од стране три особе. Ударено је кундаком по глави. Према речима жртве, двојица нападача су била наоружана”, рекао је Дејан Ивановић, командир полицијске станице у Штрпцу.

Истрага о овом случају је у току.

Нема коментара:

Постави коментар