субота, 8. октобар 2011.

Дино Мерлин: Србе уклонити пушкама!

184244 dino f Дино Мерлин: Србе уклонити пушкама!

Београд – Да ли се сећате изјава Дина Мерлина да су Срби болесници, да их све треба уклонити пушкама и да је Београд „легло фашизма“?! Ове изјаве неки нису заборавили и желе да спрече певачев долазак у Арену.
На интренет форумима и фејсбуку појавиле су се петиције за бојкот наступа Дина Мерлина у Београду . Све петиције су покренули они који се позивају на своју националност. “Срби који воле Србију“ су сви они који започињу петиције и који желе да сарајевски певач не одржи концерт у Арени.
Дино Мерлин наступиће 25.новембра у Београдској арени а Срби све више почињу да се присећају његових изјава претходних година.
Једна од најупечатљивијих изјава Едина Дервишхалидовића је она дата загребачком „Слободном тједнику“ у којој је Београд назвао „леглом фашизма“, а 1994. на питање новинарке Глобуса да ли је могућ заједнички живот са Србима, оштро је одговорио:
- Ма, какав суживот са Србима! Бог не воли оне који сеју неред и он ће их уклонити помоћу наших пушака.
А кад је рат увелико завршен, Дино није престао да затвара уста. У „сарајевским Данима 2001.“ изјавио је следеће:
- Срби би требало да узму лекове за своје болести, јер је евидентно да су болесни. Већина је болесна и то је један од разлога због којих би требало да идем у Београд, јер болесници се обилазе, пише Курир, а преноси портал Смедиа.
Многи не желе да се он појави у Србији због ових изјава али такође, певач има и велики број фанова који желе да забораве на политику и да уживају у музици. Колико смо спремни да будемо сложни кад је овако нешто у питању?!
(Извор: С Медиа / Фото: Курир)

1 коментар:

  1. PAKOSNI Deformisani MUSLIMAN.
    NAJEO si se Hleba Srpskob, Pederu Bolesni.
    DALI znas da citava zemlja zivi od SRPSKE glave Nikole Tesle?
    SVA OVA tehnologija je od njega od 1876-e kada je napravio telefon? Prodati patenti svuda po svetu, i Televizor, i Avion & kola & projektili, i Helikopteri, i radio, & kompjuter, sva svetla + svi sateliti, i bezzicna, bez kraja ON Pravoslavac Hriscanin je iza toga? LJUBICE te vi nama noge prasnjave jos uskoro, to i pise u Svetome Pismu.

    SRAM i Cioniste Lazne Jevreje, & Katolike + sve vas debilne Muslimane, sto ste sa silom na nas zajedno...

    ОдговориИзбриши