субота, 19. новембар 2011.

ГАДАФИ ЈЕ ЖИВ, УБИЈЕН ДВОЈНИК


Либијска опозициона агенција Матаба објавила очекивану сензацију. Мртви Гадафи` је био двојник либијског лидера и звао се Али Маџид Ал Андалус.
ПРЕМА извештајима које је прикупила либијска новинска агенција Матаба (матхаба.нет), мртав човек који је  мрцварен и понижаван и – на видео снимцима и фотографијама показаним широм света – представљен као `мртви Гадафи` – уопште није Моамер Гадафи!

ФАКТИ су од самог почетка доследно изражавали сумњу у веродостојност верзије о `Гадафијевом заслуженом крају` коју су пласирали НАТО, његова либијска експозитура (ПНС) и западне агенције. А сада је `мртви Гадафи` идентификован као Али Маџид Ал Андалус!!!

Овај човек је живео у Сирту и био је чувен по својој фрапантној сличности са лидером либијске револуције.

Матаба је објавила напомињући да „грађани света морају до краја одржати процес психолошке дестабилизације НАТО пакта“. „Ми објављујемо ове информације како бисмо што пре зауставили конфузију у овом психолошком рату“ „у којем је НАТО, наглашава Матаба, преплавио интернет лажним вестима, лажним документима, лажним либијским сајтовима, загађујући друштвене мреже и, на жалост, и неке сајтове пријатеља Либије.

Матаба је своје откриће завршила поруком Гадафијевим присталицама: „Бришите сузе и наставите борбу: тело које су вам показали није Гадафијево!“
Иначе, веб сајт Матаба је протеклих недеља `филтриран` у САД и западној Европи. Другим речима: делимично цензурисан.

Нема коментара:

Постави коментар